Värmepump / Värmeanläggning till din Bostadsrättsförening (BRF)

Bostadsrättsförening (BRF) – Värmepumpar och Värmeanläggningar

LAFOR hjälper er bostadsrättsförening att sänka energikostnaderna

LAFOR EnergiEntreprenader hjälper er bostadsrättsförening att bygga en lämplig värmeanläggning. Energikostnaden för uppvärmning och varmvatten är ofta den största kostnaden efter ränta och amortering. Kombinationen av lång erfarenhet och att alltid ta del av den senaste forskningen gör att vi kan hjälpa er bostadsrättsförening att dimensionera och bygga värmeanläggningar som sänker era energikostnader. Med våra installationer sjunker energikostnaderna oftast med mer än femtio procent i de fall direktverkande el eller olja tidigare använts. Stora besparingar kan även göras vid byte från fjärrvärme till bergvärme. Genom att sänka driftkostnaderna i föreningen uppstår en lägre månadskostnad för lägenhetsägaren, vilket ger ett högre värde på föreningen.


Att byta värme- och kylsystem är en relativt stor investering och det kan vara svårt att jämföra och prioritera bland andra investeringar. För oss är det viktigt att ni som kund förstår er på er investering och att vi hittar en lösning som återbetalar sig snabbt och som ger avkastning på satsat kapital. Vi bistår med service och support under hela projektet och ser till att ni blir nöjda med er anläggning.

I samarbete med underleverantörer som besitter gedigen kompetens inom respektive teknikområde ser vi till att bygga driftsäkra system som levererar ett behagligt inomhusklimat. För oss är det viktigt med kvalitet och vi ser till att bygga en säker installation med minskad klimatpåverkan anpassad efter era specifika behov. Med en gedigen referenslista på lyckade projekt kan ni känna er trygga som kund hos oss. Ta kontakt med oss om detta kan vara intressant för er bostadsrättsförening.